Home » Fantasy » Harry Potter

Harry Potter - London

Herleef de belevenissen van Harry Potter en neem een kijkje achter de schermen op de betoverende filmset van The Making of Harry Potter. Stap aan boord van de Hogwarts Express en vlieg op een bezem met de magie van computer graphics.

Station King’s Cross in Londen speelt een belangrijke rol in de Harry Potter boeken en films. Hier ligt perron 9 ¾, waar de trein naar Zweinstein vertrekt. De rivier de Thames en zijn bruggen komen in meerdere Harry Potter films voor. Zoals de Millennium Bridge. In het begin van ‘Harry Potter en de Halfblood Prince’ is te zien hoe de brug wordt aangevallen door Dooddoeners. In werkelijkheid is het een voetgangersbrug waar je veilig overheen kunt lopen!Hop-on-Hop-off Londen City Tour

Bekijk de topattracties van Londen met de Hop-on-Hop-off Londen City Tour. Stap uit bij Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Harrods en de Theems. Ontdek de Big Ben en het Parlement en The London Eye.

Tour door de stad in een klassieke dubbeldekker bus met open dak en kom in persoonlijk contact met de belangrijkste plekken en monumenten.Ga op zoektocht door Londen en ontdek enkele van de populairste filmlocaties uit de Harry Potter-serie. Neem de tijd om ze te verkennen, en lees ook hun verhaal in de app. Verken de stad als Theodgar, een krachtige tovenaar die ervoor koos om tussen de mensen te leven en hen te beschermen. Volg de aanwijzingen die je in de app krijgt en vecht tegen Ozin, de tovenaar die de aarde wil vernietigen.

 

Volg voor het spelen van het spel de instructies die je na het boeken per e-mail ontvangt en ga vervolgens naar het startpunt. We raden je aan om samen met maximaal 4 andere mensen op een enkele telefoon te spelen.

 

Begin en pauzeer wanneer je maar wilt en voel je vrij om in je eigen tempo te verkennen. Als je meer competitief bent, kun je natuurlijk opschieten en strijden om een hogere ranking in het scorebord van het spel.

 

Dit is een zoektocht waarin je aanwijzingen moet volgen en puzzels moet oplossen om nieuwe plaatsen en verhalen te ontdekken. Om te beginnen, moet u naar het startpunt gaan en de app openen. Eenmaal daar ontvang je je eerste aanwijzing. Tijdens de zoektocht ontdek je enkele van de plaatsen die worden gebruikt bij het filmen van de Harry Potter-films.

 

Stoppen bij: 

 

  • Horse Guards Parade at Whitehall, Horse Guards Whitehall, Londen SW1A 2AX Engeland
  • Trafalgar Square, Centre of the City, Londen SW1A Engeland
  • Cecil Court, Between Charing Cross Road & St. Martin's Lane, Londen Engeland
  • St. Clement Danes, Strand, Londen WC2R 1DH Engeland
  • Palace Theatre, 113 Shaftesbury Avenue, Londen W1D 5AY Engeland